Letselschade advocaat gespecialiseerd in medische fouten

Letselschade advocaat gespecialiseerd in medische fouten

Medische fouten komen vaker voor dan we zouden vermoeden. Hierbij gaat het lang niet altijd om regelrechte missers die het nieuwsbericht halen. Een chirurg die een instrument achterlaat in de buik van een patiënt is inderdaad heel uitzonderlijk. Medische foutenkunnen echter ook andere gedaantes aannemen. Denk bijvoorbeeld aan het stellen van een foutieve diagnose waardoor de gevolgen van een bepaalde aandoening abnormaal verergerden. Bij dergelijke medische fouten hebt u mogelijks recht op een schadevergoeding. De aansprakelijkheidskwestie is hoe dan ook een zaak voor letselschade advocaten gespecialiseerd in medische fouten. Als grootste letselschade kantoor van Nederland mogen we bij SAP Letselschade Advocaten met trots verkondigen dat wij als geen ander over de noodzakelijke expertise beschikken. We lichten dan ook graag een en ander toe.

Gespecialiseerd in schadezaken omtrent medische fouten

Bij SAP kennen we lang niet alleen het toepasselijk recht op ons duimpje. Onze jarenlange ervaring en expertise stelt ons bovendien ook in staat om in te spelen op de praktische afhandeling van de zaak. Zo zullen wij bijvoorbeeld onze medische adviseurs inschakelen om de handelingen van de zorgverlener te beoordelen en na te gaan of er al dan niet sprake is van een medische fout. De norm is hierbij duidelijk: heeft de arts gehandeld zoals een normaal zorgvuldige arts in gelijkaardige omstandigheden gedaan zou hebben. Is dat niet het geval? Dan menen wij dat de arts aansprakelijk is voor de veroorzaakte schade. Voor het verkrijgen van een dergelijke aansprakelijkheidserkenning doen wij dan ook beroep op onafhankelijke deskundigen. Op basis van de tussenkomst van onze medische experts stellen wij een helder rapport op dat ook in juridische acties kan omgezet worden. Geen woorden maar daden.

Ruime expertise in medische aansprakelijkheidszaken

In het verleden hebben wij reeds talloze zaken afgewikkeld waarbij medische fouten aan de basis lagen. Naast het verkrijgen van een erkenning van de aansprakelijkheid nemen wij dan ook de verdere afhandeling op ons. Zo kunnen we niet enkel voorschotten vragen maar ook de letselschade- en smartengeldvergoeding opeisen. Indien nodig zullen we het niet nalaten om juridische stappen te ondernemen.

Enkel de hoogst haalbare resultaten zijn voldoende

Bij SAP Letselschade Advocaten bent u met andere woorden zeker van een gedegen kennis en expertise, zowel op juridisch als op praktisch vlak. Als grootste letselschade advocatenkantoor van Nederland plaatsen wij het belang van onze cliënten dan ook steeds voorop. Wij kennen als geen ander de kneepjes om de waarheid aan het licht te krijgen en zo de hoogst haalbare resultaten te garanderen. Kies daarom voor een vrijblijvend intake gesprek waarbij onze letselschade advocaat gespecialiseerd in medische fouten de mogelijkheden met u bespreekt.