arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacatures

Advocaat

Advocaat Medewerker: tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring als advocaat in de letselschade, woonachtig in de regio Amersfoort of de bereidheid te verhuizen richting Amersfoort.

Ben je gedreven en word je graag uitgedaagd grenzen (ook die van jezelf!) op te zoeken en te verleggen? Ben je op zoek naar een dynamisch advocatenkantoor met bijzondere zaken en bijzondere cliƫnten? Wil jij hard werken om jezelf te ontwikkelen tot een uitstekend advocaat binnen een persoonlijke, informele en professionele werksfeer?


Vereisten

Je beschikt over een goed juridisch inzicht en analytisch vermogen. Je kunt je goed inleven in een ander en tegelijk bewaar je een warme professionele afstand. Je bekijkt zaken en gebeurtenissen vanuit verschillende invalshoeken en bent flexibel in je aanpak. Je hebt een gedreven instelling, stevige persoonlijkheid en een positieve houding. Je presenteert jezelf enthousiast, je bent creatief en beschikt over overtuigingskracht.

Herken jij jezelf in al het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Naast je curriculum vitae lezen wij graag in een brief jouw motivatie tot reageren op deze functie binnen SAP. Ook een cijferlijst van je studie stuur je mee.


Je kunt je sollicitatie mailen aan Sander de Lang: s.delang@sapadvocaten.nl

Jouw student-stage loop je bij SAP!

Studeer je rechten en zit je in de masterfase? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen? Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen. Wekelijks woon je het jurisprudentie overleg bij en onze kantoorborrels zijn legendarisch. Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven. Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.


Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? 

Je kunt contact opnemen met Nathalie Schuurman 

033-4613048 of n.schuurman@sapadvocaten.nl 


Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.