Vacatures bij
SAP Letselschade Advocaten

Juridisch Secretaresse/secretarieel medewerker (m/v/x) voor 24 uur

Wij hebben ruimte voor een nieuwe secretarieel medewerker! Ben jij degene die ons team weer compleet maakt?

Wat ga je doen?

Binnen de rol van secretarieel medewerker beteken je veel voor de advocaten waar je mee samenwerkt. Je ondersteunt twee advocaten bij de verschillende cliëntdossiers die lopen. Jij weet dus precies wat er op welk moment nodig is en kunt hier (deels) zelfstandig mee aan de slag. Er is altijd ruimte voor vragen en overleg. De advocaten werken zelf hun brieven en processtukken uit, je hoeft geen dictaten uit te werken. Wat doe je dan wel? Je houdt overzicht over alle lopende zaken, vraagt (medische) informatie op, staat cliënten en andere contacten telefonisch te woord en verstuurt brieven, e-mail en overige stukken. Je zorgt ervoor dat processtukken zonder typefouten en in de huisstijl worden ingediend.

In overleg met ‘jouw’ advocaten is er natuurlijk ruimte om meer werk naar je toe te trekken, zo kun jij jouw functie steeds uitdagender maken.

De werkdagen zijn in overleg, maar het is een parttime functie voor 24 uur. De rest van jouw directe  team bestaat uit zeven andere secretaresses en drie receptionistes.


‘’Als secretaresse werk ik niet alleen in een leuk team, maar heb ik ook veel contact met onze cliënten. In dit contact probeer ik hen te ondersteunen en zorgen weg te nemen waar mogelijk. Dit maakt mijn werk erg dankbaar en afwisselend.’’


Waar kom je te werken?
Het kantoor van SAP is gevestigd in Amersfoort in een mooi monumentaal pand dichtbij de A28 met een tuin en ruime parkeergelegenheid. We werken hier met ongeveer 35 collega’s aan grote en kleine zaken. SAP staat al meer dan 30 jaar slachtoffers bij van allerlei soorten ongevallen en medische fouten. Van de MH17-ramp en de zaak met de PIP-implantaten tot bedrijfs- en verkeersongevallen. Iedereen die letsel heeft en onze hulp kan gebruiken kan bij ons terecht. Een ongeval of een medische fout heeft een enorme impact op het leven van mensen. Samen met de advocaten kun je echt wat voor hen betekenen.


Cultuur

Bij SAP heerst een informele werksfeer. Wij werken als team samen om onze cliënten de zorg en schadevergoeding te geven waar zij recht op hebben. Op kantoor heerst een gezellige sfeer en door degenen die willen wordt ook na werktijd genoeg met elkaar ondernomen, zoals kantoorborrels, sportieve activiteiten, kantooruitjes en een kerstdiner.


Wat neem je mee?

 • Je bent meedenkend, oplossingsgericht en hebt de touwtjes in handen;
 • MBO+ werk- en denkniveau opgedaan door opleiding en/of werkervaring;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Werkervaring in de advocatuur en/of letselschade is een pré;
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar, de dagen zijn in overleg te bepalen.

Wat bieden wij jou?

 • Een fijne informele werkplek met gezellige collega’s;
 • Een passend salaris op basis van jouw (werk)ervaringen (indicatie: tussen € 2.800 en € 3.450 op fulltime basis);
 • 28 vakantiedagen (op fulltime basis).
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Bastiaans (033-4613048, nmi.bastiaans@sapadvocaten.nl). Wij horen graag van jou waarom jij bij ons wil komen werken, jouw sollicitatie met CV kun je ook aan Nicole richten en verzenden naar: vacature@sapadvocaten.nl.

Jouw student-stage loop je bij SAP!

Studeer je rechten en zit je in de masterfase? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen?


Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen. Wekelijks woon je het jurisprudentie overleg bij en onze kantoorborrels zijn legendarisch.


Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven. Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.

 

Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? Je kunt contact opnemen met Jolande Westeneng via 033 4613048 of je sollicitatie direct richten aan j.westeneng@sapadvocaten.nl 

Wil jij je sterk maken voor letselschadeslachtoffers en hen met raad en daad bijstaan in een voor hen moeilijke tijdWil jij jezelf ontwikkelen tot een uitstekende letselschadeadvocaat binnen het mooiste en gezelligste letselschade advocatenkantoor van Nederland?Ben jij gedreven om de meest bijzondere en toonaangevende letselschadezaken van Nederland tot een goed einde te brengen?

SAP Letselschade Advocaten is op zoek naar een:

 Gevorderd advocaat stagiair / advocaat medewerker 

 

Wat vragen wij van jou?  

 • Je bent empathisch en hebt de innerlijke overtuiging mensen weer op weg te helpen na een traumatische gebeurtenis .
 • Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht en een sterk analytisch vermogen.
 • Je bent flexibel, gedreven en beschikt over overtuigingskracht.
 • Je durft jezelf uit te dagen en grenzen te verleggen. 

Wat heeft SAP jou te bieden? 

 • Bij SAP krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en te ontwikkelen op het gebied van letselschade. 
 • Je komt terecht in een hecht en sfeervol team van specialisten in een informele werkomgeving. 


Herken jij jezelf in het bovenstaande? 

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur ons: 

 • je curriculum vitae 
 • je motivatie om op deze functie te reageren 
 • je meest recente cijferlijsten 

E-mail je sollicitatie naar Sander de Lang: s.delang@sapadvocaten.nl

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.