Vacatures bij
SAP Letselschade Advocaten

Communicatie-stagiair(e) met liefde voor taal

De juridische wereld is voor veel mensen lastig. Vind jij het leuk om lastige dingen met taal begrijpelijk te maken? Dan zoeken wij jou!


SAP Letselschade Advocaten staat slachtoffers bij van allerlei soorten ongevallen. Je kunt hierbij denken aan verkeersongevallen, maar ook aan bijvoorbeeld medische fouten, bedrijfsongevallen of vliegtuigrampen. Met een team van ongeveer 35 collega’s (advocaten en ondersteunend personeel) zitten we in een monumentaal pand in Amersfoort, vlak bij de A28 en op fietsafstand van het station.

Als communicatie-stagiair(e) help je mee met de interne en externe communicatie. Je krijgt een beeld van wat je straks als communicatieprofessional zou kunnen doen.


Dit krijg je concreet van ons:

* Begeleiding door een communicatie-professional;

* Een werkplek op kantoor;

* Stagevergoeding van €395 per maand en reiskostenvergoeding (als je reis niet door je studenten-OV gedekt wordt);

* Een dagelijkse lunch;

* Leuke collega's;* De mogelijkheid om aan te geven waar jij je in wilt ontwikkelen;

* Een kijkje bij een organisatie in een branche die je tijdens je opleiding waarschijnlijk nog niet bent tegengekomen!

 

Wat ga je doen:

* Je schrijft de maandelijkse interne nieuwsbrief;

* Je denkt mee over en/of bedenkt zelf content voor onze socials;

* Deze content mag je ook zelf maken;

* Je schrijft blogs voor op de website;

* Je maakt ingewikkelde juridische dingen begrijpelijk voor iedereen.


Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te kijken wat je verder leuk vindt en is er tijd om aan jouw opdrachten of competenties te werken.


Wat breng je mee:

* Je houdt van taal en schrijven;

* Een interesse in de juridische wereld;

* Ervaring met video voor op socials is een pré.


Verder vinden we het vooral belangrijk dat je erbij past. En daar is geen afvinklijstje voor. Om daarachter te komen, komen we graag met je in gesprek.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Neem contact op met Noor Dupont via communicatie@sapadvocaten.nl of bel naar de receptie (033 461 30 48).

Jouw student-stage loop je bij SAP!

Studeer je rechten en zit je in de masterfase? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen?


Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen. Maandelijks organiseren we een 'kennis-lunch' en onze kantoorborrels zijn legendarisch.


Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven. Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.

 

Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? Je kunt contact opnemen met Jolande Westeneng via 033 4613048 of je sollicitatie direct richten aan j.westeneng@sapadvocaten.nl 

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.