arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacatures

GEVORDERDE STAGIAIRE /ADVOCAAT MEDEWERKER

Wil jij je sterk maken voor letselschadeslachtoffers? Wil jij hard werken om jezelf te ontwikkelen tot een uitstekend advocaat binnen een persoonlijke, informele en professionele werksfeer? Ben jij gedreven om de meest bijzondere en toonaangevende letselschadezaken van Nederland tot een goed einde te brengen?

Solliciteer dan direct bij SAP Advocaten! Het grootste letselschade advocatenkantoor van Nederland!

Waar beschik jij over? 
 
  • Je beschikt over uitstekend juridisch inzicht en analytisch vermogen
  • Je bent flexibel, gedreven en beschikt over overtuigingskracht
  • Je durft jezelf uit te dagen en grenzen te verleggen


Wat heeft SAP jou te bieden? 

Bij SAP krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en te ontwikkelen. Je komt terecht in een hecht team van specialisten in een informele werkomgeving. Verder staan sfeer en gezelligheid bij SAP hoog in het vaandel.

Herken jij jezelf in al het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Naast je curriculum vitae lezen wij graag in een brief jouw motivatie tot reageren op deze functie binnen SAP en ontvangen wij graag je meest recente cijferlijsten.

Je kunt je sollicitatie mailen aan Sander de Lang:  s.delang@sapadvocaten.nl

Jouw student-stage loop je bij SAP!

Studeer je rechten en zit je in de masterfase? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen? Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen. Wekelijks woon je het jurisprudentie overleg bij en onze kantoorborrels zijn legendarisch. Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven. Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.


Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? 

Je kunt contact opnemen met Jolande Westeneng 

033-4613048 of j.westeneng@sapadvocaten.nl 


Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.