• 100% Gratis advies
  • Hoogst Haalbare resultaten
  • Grootste Letselschade advocatenkantoor van NL
  • 30 Jaar ervaring


100%

Gratis advies

Hoogst

Haalbare resultaten

Grootste

Letselschade advocatenkantoor van NL

30

Jaar ervaring

Mediation

In de meeste letselschadezaken worden de partijen het zonder veel problemen met elkaar eens over de afhandeling. Mooi, iedereen tevreden. Maar soms lukt dat helaas niet. De discussie duurt voort en er komt maar geen oplossing waarin alle partijen zich kunnen vinden. In dat geval biedt mediation uitkomst. 


Eén zaak, twee standpunten. Wat nu?

Het kan gebeuren. Voor het letselschadeslachtoffer is de situatie klip en klaar. Nu nog de juiste claim bij de verzekeraar neerleggen en dan de zaak snel afhandelen. Maar de verzekeraar ziet het anders. Een slepende discussie volgt. Over de oorzaak van de letselschade, het gevolg en de uiteindelijke schadevergoeding. Hoe langer het duurt, hoe harder de standpunten worden. Komt dit nog goed of moet de rechter eraan te pas komen? Dat laatste is niet gewenst en gelukkig meestal ook niet nodig.  

Mediation aanvragen

Vaak binnen een dag een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn 

Geregistreerd mediator Nicole Bastiaans doet de mediationzaken binnen SAP. Met betrokkenheid, plezier en aandacht voor wat er écht speelt. “Ik moedig altijd de dialoog tussen de partijen aan. Ga niet tegenover elkaar staan, maar naast elkaar en kijk niet terug maar vooruit. Want daar ligt de oplossing. En op de juiste momenten stuur ik het gesprek, totdat partijen eruit zijn. En dat werkt, meestal komen we in een sessie van een dag of dagdeel tot een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn.”


Neem contact op met Nicole Bastiaans via nmi.bastiaans@sapadvocaten.nl. Of bel 033 496 19 04. 

Een onafhankelijke mediator brengt partijen bij elkaar

Een mediator is de verbindende schakel tussen de partijen. Zonder oordeel, luisterend en op zoek naar de beste oplossing. Want die oplossing is er doorgaans. Maar door allerlei sentimenten en principiële standpunten zit de zaak muurvast. Samen komen de partijen er niet meer uit, dat is zeker. De mediator kijkt met een frisse en onafhankelijke blik naar de situatie. Waar knelt het? Waar liggen de mogelijkheden? Lukt het om straks iedereen tevreden naar huis te laten gaan? Daar ligt de uitdaging.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.