Hoe te handelen na een bedrijfsongeval?

Hoe te handelen na een bedrijfsongeval?

Wanneer een werknemer tijdens zijn werkzaamheden slachtoffer wordt van een ongeval, wordt dit ook wel een arbeidsongeval of een bedrijfsongeval genoemd. Bij de meeste bedrijfsongevallenkan de werkgever aansprakelijk worden gehouden voor de opgelopen schade.

Wat te doen na een bedrijfsongeval?

Bent u ook slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Wellicht hebt u recht op een schadevergoeding van uw werkgever. Het is echter niet aan te raden om zelf in onderhandeling te treden met uw werkgever of diens verzekeraar. Het wordt slachtoffers in plaats daarvan aangeraden om de hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Deze advocaat dient namens het slachtoffer een schadeclaim in en onderhandelt met de wederpartij. Ook kan een letselschade advocaat de werkgever dagvaarden indien de partijen het niet eens worden over de hoogte van de schadevergoeding. Indien de schadeclaim succesvol is, betekent dit dat de kosten van het bedrijfsongevalvergoed worden door de werkgever.

Hoe te handelen na een bedrijfsongeval? Sap letselschade advocaten

Lees ook:

Wat is een bedrijfsongeval? Wat kost een bedrijfsongeval? Wat valt er onder een bedrijfsongeval? Wanneer moet een werkgever een bedrijfsongeval melden? Is mijn werkgever aansprakelijk voor een bedrijfsongeval? Bedrijfsongeval, wat nu? Bedrijfsongeval, wie verhaalt de kosten? Wanneer is het een bedrijfsongeval? Hoeveel smartengeld krijg je na een bedrijfsongeval? Hoeveel bedrijfsongevallen zijn er per jaar? Hoeveel schadevergoeding na een bedrijfsongeval of ongeluk? Wie betaalt het eigen risico bij een bedrijfsongeval? Wie betaalt de kosten bij een bedrijfsongevallenverzekering? Welke schade vergoedt een bedrijfsongevallenverzekering?
Reactie plaatsen