Nog geen oplossing voor mogelijk gevaarlijke slaapapneu-apparaten Philips

Nog geen oplossing voor mogelijk gevaarlijke slaapapneu-apparaten Philips

In oktober stelden vier Nederlandse gebruikers van slaapapneu-apparatuur Philips aansprakelijk. Zij willen onderzoeken of het gebruik van het apparaat, de Dreamstation I, bij hen heeft geleid tot gezondheidsklachten. SAP-advocaten Mark de Hek en Saskia de Groot staan hen bij.

Bij deze groep hebben zich nog 100 andere patiënten gemeld bij SAP Letselschade Advocaten. Zeker 185 mensen in Nederland ondervinden, op dit moment, gezondheidsklachten die mogelijk zijn veroorzaakt door de slaapapneu-apparaten van Philips. 

Gisteravond, 17 januari 2022, besteedde het tv-programma Radar aandacht aan het onderwerp. Advocaat Mark de Hek is te zien in het bijna 19 minuten durende item, vanaf 4 minuut 10. 

Naast Radar schenken vandaag ook de NOS, Telegraaf en NPO Radio 1 (09:00 uur) aandacht aan de slaapapneu-apparaten van Philips.

Update: tijdens het 20:00 uur journaal van de NOS op maandagavond 25 januari is een nieuws item te zien over Philips. Naast een bezorgde gebruiker en de bestuursvoorzitter van Philips, is ook letselschade advocaat Mark de Hek aan het woord: want ook in Nederland verenigen mensen zich, en niet zozeer omdat ze geld willen zien. ''Van de meer dan 100 mensen die zich onderhand bij mij hebben gemeld, is er één begonnen over geld. De mensen willen weten wat er aan de hand is met het apparaat.'' 

Het item is terug te zien op de website van de NOS en begint om 14 minuut 31. Mark de Hek geeft een toelichting om 16 minuut 30. 

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.