BNR Nieuwsradio: Schadevergoeding voor Nederlanderse passagiers Concordia
10 mei 2012 
in Media

BNR Nieuwsradio: Schadevergoeding voor Nederlanderse passagiers Concordia

Nog eens twintig Nederlanders hebben een schadevergoeding geaccepteerd van de reder van het gezonken cruiseschip Concordia. Per persoon hebben ze meer dan 11.000 euro ontvangen.

De twintig hadden het aanbod van 11.000 duizend euro eerder geweigerd en onderhandelden verder met de Italiaanse eigenaar van het schip. Letselschade advocaat Sander de Lang heeft dat nu naar eigen zeggen met succes gedaan. De schadevergoeding is hoger uitgevallen dan het eerste aanbod.

Hoeveel hoger wil de advocaat echter niet kwijt. Ongeveer tien Nederlanders hebben het eerste bod van 11.000 euro wel aangenomen. Van de 42 Nederlander die aan boord waren, hebben er dus nu 30 overeenstemming bereikt met de reder.

Nog acht lopende zaken
Advocaat De Lang heeft nu nog acht schadeclaims lopen namens Nederlandse passagiers. Voor hen is het nog te vroeg om een aanbod te accepteren omdat de gevolgen van het ongeluk nog niet te overzien zijn. Volgens de advocaat moeten ze eerst een goed beeld krijgen van de medische behandeling: “Sommige passagiers zijn arbeidsongeschikt geraakt met psychische klachten en dat kan nog jaren duren.”

Klik hier voor link

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.