Belangrijke informatie m.b.t. het coronavirus
16 maart 2020 
in 2020

Belangrijke informatie m.b.t. het coronavirus

De hele wereld is in de ban van het Corona-virus. De bestrijding van het virus heeft grote gevolgen voor het maatschappelijke en sociale leven. We moeten allemaal ons best doen om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Bij SAP Letselschade Advocaten houden we ons uiteraard ook aan de maatregelen van de overheid. Dit betekent onder andere dat we alle fysieke afspraken en overleggen hebben uitgesteld; dat we zoveel mogelijk vanuit huis proberen te werken en ons op kantoor aan alle gegeven adviezen houden.

We blijven ons uiteraard wel zo goed mogelijk inzetten voor onze klanten.  Dat is ook nodig, omdat de  behoefte aan ondersteuning en begeleiding in het leven met letsel ook nu hard nodig blijft. Dat gaat verder dan alleen het opvangen van de financiële gevolgen van het letsel, maar strekt zich ook uit tot de meer praktische aspecten van het leven met een beperking. Kan degene die de noodzakelijke zorg en verpleging verleent bijvoorbeeld nog wel langskomen? Wat is de invloed van het stopzetten van al ingezette of nog te starten revalidatiebehandelingen en re-integratietrajecten?  Dit alles leidt tot vragen. Die vragen zullen wij vanwege de onzekerheden over het Corona-virus en de lange termijn effecten daarvan niet allemaal kunnen beantwoorden, maar we kunnen en zullen wel een luisterend oor zijn en blijven voor alle onze klanten, en samen proberen te zoeken naar passende oplossingen.

Voor iedereen met vragen over zijn letselschadezaak blijven wij dan ook gewoon telefonisch (033-4613048) en per email bereikbaar.

Letselschade en corona, klik hier voor de meest gestelde vragen.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.