Als ik dat had geweten, dan ......
15 november 2012 

Als ik dat had geweten, dan ......

He, ik dacht dat mijn vorige belangenbehartiger een advocaat was. Nee? Oh, wat is het verschil dan? Deze opmerkingen horen wij bij SAP vaak als wij een zaak overnemen. Veel mensen weten het verschil niet tussen een letselschade advocatenkantoor en letselschadespecialist of letselschadebureau. Een advocaat heeft rechten gestudeerd en is als advocaat beëdigd door de rechtbank. Hij heeft toegang tot de rechtbank als dat voor uw zaak van belang is. Dat is het geval als er getuigen moeten worden gehoord om duidelijkheid te krijgen over bijvoorbeeld een bedrijfs- of verkeersongeval. Voor een letselschadebureau bent u dan al gauw niet meer interessant omdat er dan werkzaamheden moeten worden uitbesteed, terwijl u wel een goede zaak zou kunnen hebben.

Dat geldt ook voor de deelgeschilregeling. Met een korte simpele procedure kan duidelijkheid over bepaalde kwesties worden verkregen als de onderhandelingen met de verzekeraar vast zitten.

Vraag altijd een vrijblijvend second opinion aan. U bent niet de eerste die heeft gehoord dat er niets in de zaak zat, terwijl wij deze tot een goed einde wisten te brengen.

Een goede letselschade advocaat is lid van de LSA, ASP, WAA en Peopil.

Op deze website staat nog meer informatie over de verschillen.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.