AD: 'Toen ik tegen viaduct reed volgde ik m'n gps'
10 februari 2015 

AD: 'Toen ik tegen viaduct reed volgde ik m'n gps'

De Nederlandse navigatieproducent Tomtom krijgt een miljoenenclaim voor z’n kiezen nadat een Amerikaanse schoolbus tegen een te laag viaduct reed. Topman Harold Goddijn ‘weet nog niks meer dan wat er in de kranten staat’ De Amerikaanse chauffeur Samuel J. Jackson reed twee jaar geleden in Philadelphia met een schoolbus vol kinderen onder een viaduct door dat een halve meter te laag was voor zijn voertuig. Gevolg: een crash en 35 gewonden, van wie een aantal zeer ernstig. ,,Ik volgde mijn gps-systeem,” zei Jackson.

(…)

Of Tomtom echt moet bloeden voor de onoplettendheid van een Amerikaanse buschauffeur, is ook nog maar de vraag. Letselschadeadvocaat Sander de Lang (lid van de American Association For Justice) weet dat bizarre voorbeelden van ‘de Amerikaanse claimcultuur’ soms met opzet breed worden uitgemeten in Europa.

Lees hier het hele interview 

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.