AD: Nabestaanden MH17 gelokt met miljoenen
18 juli 2015 

AD: Nabestaanden MH17 gelokt met miljoenen

Buitenlandse letselschadeadvocaten proberen ook Nederlandse nabestaanden van vlucht MH17 aan zich te binden met een vooruitzicht van een schadevergoedingen van miljoenen euro’s. In ruil daarvoor moeten nabestaanden een derde van het bedrag afstaan aan de advocaten.

(…)

Zes Nederlandse advocatenkantoren, die samenwerken om nabestaanden bij te staan, waarschuwen voor de agressieve Amerikaanse praktijken. Gezamenlijk vertegenwoordigen de zes Nederlandse kantoren nabestaanden van ongeveer 160 Nederlandse slachtoffers.

Zij onderhandelen momenteel met Malaysia Airlines over een schadevergoeding, bijvoorbeeld voor uitvaartkosten en het wegvallen van kostwinners binnen een gezin. Dat kan tot grote financiële problemen leiden. ,,Malaysia Airlines moet sowieso betalen en heeft ook al toegezegd advocatenkosten te vergoeden. Het is daarom onverstandig om nu in zee te gaan met buitenlandse advocaten die op no cure-no pay werken. Dan ben je direct eenderde van je vergoeding kwijt,” zegt advocaat Sander de Lang die optreedt als woordvoerder van het zogeheten ‘kernteam’ van advocaten.

Klik hier voor het hele artikel

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.