Tirza Oude Vrielink, 

Letselschade advocaat

Tirza Oude Vrielink,

Letselschade advocaat

Wij behandelen uw zaak

op het hoogste niveau

Wij behandelen uw zaak 

op het hoogste niveau

Tirza Oude Vrielink, Letselschade advocaat

Na mijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik sinds 2012 advocaat op het gebied van Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht. Eind 2016 heb ik besloten mij verder te willen specialiseren. Ik heb daarbij gekozen voor een overstap naar SAP Letselschade Advocaten. Doordat SAP volledig is gericht op letselschadeslachtoffers worden zaken op het hoogste niveau behandeld. Dat is belangrijk voor jou als slachtoffer maar ook prettig voor mij als advocaat. Als letselschadeslachtoffer heb je te maken met veel veranderingen in je dagelijkse leven. De behartiging van je belangen moet je dan zorgeloos uit handen kunnen geven, zodat jij je kunt richten op je herstel en je krijgt waar je recht op hebt.

Publicaties

Een overzicht van de publicaties van Tirza Oude Vrielink.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Onze advocaten publiceren regelmatig in de belangrijkste vakliteratuur of schrijven toonaangevende blogs 


In de media
Een overzicht waar en wanneer Tirza Oude Vrielink in de media is verschenen.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Ook in zaken waarbij niet direct duidelijk is of geleden schade moet worden vergoed, of door wie, maakt SAP zich sterk voor het slachtoffer. Door de jaren heen behandelden wij veel spraakmakende zaken. Vanwege deze zaken verschijnen onze advocaten regelmatig in de media. Klik hier voor een overzicht

Lidmaatschap

Nederlandse Juristen-vereniging (NJV)


Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR)


Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)


Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)


Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)


ASP logoContact

Tirza Oude Vrielink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:


- Letselschaderecht


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.