Tirza Oude Vrielink, 

letselschade advocaat

Tirza Oude Vrielink,

letselschade advocaat

Tirza Oude Vrielink

Letselschade advocaat

   Achter de komma,

Na mijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik sinds 2012 advocaat op het gebied van Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht. Eind 2016 heb ik besloten mij verder te willen specialiseren. Ik heb daarbij gekozen voor een overstap naar SAP Letselschade Advocaten. Doordat SAP volledig is gericht op letselschadeslachtoffers worden zaken op het hoogste niveau behandeld. Dat is belangrijk voor jou als slachtoffer maar ook prettig voor mij als advocaat. Als letselschadeslachtoffer heb je te maken met veel veranderingen in je dagelijkse leven. De behartiging van je belangen moet je dan zorgeloos uit handen kunnen geven, zodat jij je kunt richten op je herstel en je krijgt waar je recht op hebt.

Rechtsgebiedenregister

Tirza Oude Vrielink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied 'letselschaderecht' geregistreerd. 


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

Logo Nederlandse Juristen Vereniging         WAA logo

ASP logo      

Neem contact op met mij

Telefoon:   033 461 30 48 

E-mail:       w.oudevrielink@sapadvocaten.nl 

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.