Susanne Fijen, letselschade advocaat

Susanne Fijen, letselschade advocaat

Susanne Fijen

Letselschade advocaat

   Achter de komma,

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de letselschadebranche. Het is een mooi vak, aangezien je voor het slachtoffer het verschil kunt maken. Na een schadeveroorzakende gebeurtenis komt er veel op een slachtoffer af, terwijl deze tegelijkertijd heeft te kampen met letsel. Het is fijn dat ik iemand juist op zo’n moment waar mogelijk kan ontzorgen. Naast het zorgen voor een financiële compensatie waar het slachtoffer recht op heeft, vind ik het dan ook belangrijk dat het slachtoffer het gevoel heeft er niet alleen voor te staan en dat ook de medische aspecten van de zaak goed worden geregeld. Samen met het slachtoffer probeer ik te zoeken naar de juiste oplossing op het juiste moment. Dit kan voor iedereen iets anders betekenen, waardoor maatwerk nodig is. Dat maakt mijn werk leuk en uitdagend. Om het slachtoffer nog meer te helpen door meer daad bij het woord te kunnen voegen, ben ik sinds 2017 werkzaam als letselschade advocaat. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij SAP, waar ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen vanwege de grote hoeveelheid kennis die in huis is, en waar ik hoop voor nog meer slachtoffers het verschil te maken. Ook kan ik hier meewerken aan grotere zaken. Zo maak ik deel uit van het PIP-team.

Publicaties

14 oktober 2021

Letsel & Schade 2o21, nr. 2

Vrije advocaatkeuze

Rechtsgebiedenregister

Susanne Fijen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebieden 'letselschaderecht' geregistreerd.


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

Lidmaatschappen

   null  WAA logo VJPP logo   null

Neem contact met mij op

Telefoon:  033 461 30 48 

E-mail:      sc.fijen@sapadvocaten.nl 

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.