Peter Vrijmoed, letselschade advocaat

Peter Vrijmoed, letselschade advocaat

Peter Vrijmoed

Letselschade advocaat

   Achter de komma,

Na mijn studie rechtsgeleerdheid ben ik aan de slag gegaan bij een rechtsbijstandsverzekeraar waar ik in eerste instantie als jurist jarenlang vele letselschades regelde. Binnen de letselschade sta ik het liefste de slachtoffers bij. Van nature heb ik een sympathie voor de 'underdog' en dit in combinatie met mijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid, maakt dat ik aan de slachtofferzijde binnen de letselschaderegeling helemaal op mijn plek zit.

Na jarenlang als jurist werkzaam te zijn geweest, groeide ik door tot advocaat met louter een procespraktijk. Niet alleen binnen de letselschade, maar ook binnen het algemeen verbintenissenrecht. Doordat ik ook binnen de algemene praktijk veel soorten procedures heb gevoerd, ken ik de gang naar de rechter goed. De meeste letselschadezaken worden doorgaans nog buiten de rechter om geregeld en in mindere mate wordt er geprocedeerd. Met mijn huidige ervaring ben ik goed in staat om in te schatten of en op welke wijze een slachtoffer zijn of haar recht kan krijgen.

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij SAP. Een prachtig kantoor waar met hart en ziel wordt gewerkt aan het zo goed mogelijk herstellen van iemands leven, dat vaak door slechts één moment op zijn kop is gegooid. Als het dan lukt om iemands leven weer op de rit te krijgen, dan is mijn missie volbracht. 

Rechtsgebiedenregister

Peter Vrijmoed heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied 'letselschaderecht' geregistreerd.


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten

tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

WAA logo      VJPP logo

Neem contact op met mij

Telefoon:  033 461 30 48

E-mail:      pm.vrijmoed@sapadvocaten.nl

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.