Natascha Jansen, Letselschade advocaat

U staat niet alleen met SAP

Letselschade Advocaten aan uw zijde!

U staat niet alleen met SAP 

Letselschade Advocaten aan uw zijde!

Natascha Jansen, Letselschade advocaat

Letselschade is heel persoonlijk en raakt het individu. Hetzelfde soort letsel heeft voor elke persoon andere gevolgen. Dat maakt dit rechtsgebied enorm boeiend. Na mijn beëdiging als advocaat in 1994 ben ik in 2000 lid geworden van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Ik heb sindsdien ruime ervaring opgedaan in mijn werkzaamheden voor zowel slachtoffers als (aansprakelijkheid)verzekeraars. Mijn hart gaat duidelijk uit naar een praktijk waarin ik mensen kan bijstaan in hun verlangen hun leven na een ongeval of medische fout weer op de rit te krijgen. Mijn taak daarbij is hun juridische en financiële zorgen, waar dat kan, uit handen te nemen. Dat ik mijn werk kan doen vanuit de professionaliteit van SAP Letselschade Advocaten met een bevlogen team van collega-specialisten, maakt dat ik met veel plezier aan dit kantoor verbonden ben.

Publicaties

Een overzicht van de publicaties van Natascha Jansen.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Onze advocaten publiceren regelmatig in de belangrijkste vakliteratuur of schrijven toonaangevende blogs 


In de media
Een overzicht waar en wanneer Natascha Jansen in de media is verschenen.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Ook in zaken waarbij niet direct duidelijk is of geleden schade moet worden vergoed, of door wie, maakt SAP zich sterk voor het slachtoffer. Door de jaren heen behandelden wij veel spraakmakende zaken. Vanwege deze zaken verschijnen onze advocaten regelmatig in de media. Klik hier voor een overzicht

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. De meeste van onze advocaten hebben daarom nevenfuncties naast hun werk als advocaat.

Natascha Jansen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:


- Letselschaderecht


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.