Michelle Kootkar, Letselschade advocaat

Ieder slachtoffer kan rekenen

op onze specialistische kennis.

Ieder slachtoffer kan rekenen 

op onze specialistische kennis.

Samen met een specialistisch en gedreven team streef ik ernaar zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het slachtoffer dient zich te kunnen richten op een zo goed mogelijk herstel. Juridische en financiële zorgen door hetgeen is overkomen, mogen daarbij geen belemmering vormen.

Na de studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en mijn werkzaamheden voor Rechtswinkel Wijchen ben ik mij bij SAP Letselschade Advocaten sterk gaan maken voor slachtoffers. Eerst als rekenkundige en juridisch medewerker. Sinds 2018 als advocaat. Daarnaast ben ik lid van de WAA, de VJPP en de Vereniging Jonge Balie Midden-Nederland.

Publicaties

Een overzicht van de publicaties van Michelle Kootkar.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Onze advocaten publiceren regelmatig in de belangrijkste vakliteratuur of schrijven toonaangevende blogs


In de media
Een overzicht waar en wanneer Michelle Kootkar in de media is verschenen.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Ook in zaken waarbij niet direct duidelijk is of geleden schade moet worden vergoed, of door wie, maakt SAP zich sterk voor het slachtoffer. Door de jaren heen behandelden wij veel spraakmakende zaken. Vanwege deze zaken verschijnen onze advocaten regelmatig in de media. Klik hier voor een overzicht

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. De meeste van onze advocaten hebben daarom nevenfuncties naast hun werk als advocaat.

Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)


Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP)


Jonge Balie Midden-Nederland


null


null

null


Contact

Telefoon:  033 461 30 48

E-mail:       ma.kootkar@sapadvocaten.nl

Michelle Kootkar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:


- Letselschaderecht


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.