MH17: Sander de Lang bij nieuwsuur.
27 juli 2020 
in Actueel

MH17: Sander de Lang bij nieuwsuur.

De desinformatie die Rusland verspreidt moet van tafel worden geveegd.’ Advocaat Sander de Lang sprak in de uitzending van Nieuwsuur (10 juli 2020) over de klacht die Nederland heeft ingediend tegen Rusland bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).
Nederland houdt Rusland verantwoordelijk voor het neerhalen van vlucht MH17. Sander de Lang vertegenwoordigt sinds de crash in 2014 bijna alle nabestaanden in alle lopende (juridische) procedures samen met de advocaten van het rechtsbijstandsteam MH17.
Deze stap van de Nederlandse regering is een enorme opsteker voor de nabestaanden. Sinds 2016 loopt hun klacht tegen Rusland bij het EHRM. De nabestaanden kunnen nu maximaal profiteren van de bewijzen die Nederland heeft tegen Rusland.
Samen met mijn collega’s van het Rechtsbijstandsteam MH17 sta ik bijna alle nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17 bij in alle lopende (juridische) procedures.

 

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2340201-de-uitzending-van-10-juli-nederland-daagt-rusland-voor-de-rechter-geen-akkoord-over-steun-aan-curacao-aruba-en-sint-maarten-de-tolk-van-srebrenica.html

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.