June van Oers, letselschade advocaat

June van Oers, letselschade advocaat

June van Oers

Letselschade advocaat

Achter de komma,

Ineens staat je leven op zijn kop, zonder dat je daarom hebt gevraagd. Je kunt niet meer naar werk en hebt hulp nodig bij alledaagse dingen. Dan heb je behoefte aan rust en zekerheid. Het is dankbaar werk om iemand in zo’n kwetsbare positie bij te staan en mij er sterk voor te maken dat diegene krijgt waar hij recht op heeft. Dat neemt zorgen weg, zodat er ruimte is voor herstel.


Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij SAP advocaten. Om mij verder te specialiseren heb ik de postacademische Grotius opleiding afgerond en ben ik lid van de LSA, WAA en VJPP.

Nevenactiviteiten

Docent Basisopleiding Slachtoffer- en Letselzaken (SDU), 2015 - 2016 - 2019

Rechtsgebiedenregister

June van Oers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied 'letselschaderecht' geregistreerd.


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

VJPP logo  WAA logo ASP logo

 null    LSA logo

Neem contact op met mij

Telefoon:  033 461 30 48

E-mail:      je.vanoers@sapadvocaten.nl

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!