Indrukwekkende schouw MH17 | Sander de Lang is aanwezig
27 mei 2021 
in 2021

Indrukwekkende schouw MH17 | Sander de Lang is aanwezig

De rechtbank Den Haag is woensdagochtend begonnen met de schouw van het neergestorte vliegtuig MH17 op de vliegbasis in het Brabantse Gilze-Rijen. Voor de gelegenheid is naast de hangar waar het toestel in staat, een grote tent ingericht die dienst doet als rechtbank. De voorzitter van de rechtbank sprak van 'een bijzondere locatie'. "De rechtbank benadrukt dat dit bezoek bij nabestaanden een emotionele lading zal hebben. Het gaat hier om het vliegtuig waarmee hun dierbaren onderweg waren naar een bestemming die zij nooit hebben bereikt", zei hij bij aanvang van de zitting.

SAP-advocaat Sander de Lang is één van de advocaten in het rechtsbijstandsteam. Ook hij was aanwezig bij deze indrukwekkende schouw. Hart van Nederland sprak na de schouw met Sander: ''Het is echt een schouw om te zien wat voor bewijs hier allemaal ligt voor in het dossier, en voor nabestaanden is het niet alleen de plek waar het bewijs ligt maar ook waar hun dierbaren hun leven hebben gelaten. Dat maakt het wel extra bijzonder en extra indrukwekkend.''

Op de website van Hart van Nederland is een artikel geschreven over deze dag en kun je de video terugkijken. Advocaat Sander de Lang komt in beeld vanaf 1:36 minuut.

I Sander de Lang bij Hart van Nederland |

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.