Jouw student-stage loop je bij SAP!
Studeer je rechten? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen?

Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen.
Wekelijks woon je het jurisprudentie overleg bij en onze kantoorborrels zijn legendarisch.

Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven.

Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.

Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? Je kunt contact opnemen met Margriet van de Wetering (033-4613048 of margriet.vandewetering@sapadvocaten.nl)

LET OP: Alle stageplaatsen tot september 2017 zijn reeds opgevuld. Wij hebben weer plaats vanaf september 2017. Als je beschikbaar bent vanaf september 2017 ontvangen we graag je CV, cijferlijst en overzicht van je beschikbaarheid. We zullen uiterlijk eind augustus 2017 bepalen wie we zullen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.