arrow_drop_up arrow_drop_down

Joran Wildeboer, Letselschade advocaat

Joran Wildeboer, Letselschade advocaat

Wij zorgen voor een

rechtvaardige uitkomst.

Wij zorgen voor een 

rechtvaardige uitkomst.

Joran Wildeboer, Letselschade advocaat

Vanaf 2011 ben ik als advocaat werkzaam binnen het Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht. Aanvankelijk trad ik alleen op namens verzekeraars en assurantietussenpersonen. Ik behandelde destijds niet alleen letselschadezaken, maar ook andersoortige zaken (zoals: technische schades en polisgeschillen). Ik heb in die periode veel proceservaring opgedaan.


In 2015 besloot ik mij volledig toe te leggen op het letselschaderecht en heb ik de overstap gemaakt naar een groot letselschadekantoor in Amsterdam. Sindsdien treed ik exclusief op voor slachtoffers en zet ik mij in om evenwicht te creëren in de ongelijke rechtsstrijd tussen het slachtoffer en de vermogende verzekeraar. Ik hecht daarbij aan een kernachtige en doelgerichte aanpak, waarmee ik langdurige/irrelevante discussies probeer te vermijden. Loopt een zaak desalniettemin vast, schroom ik uiteraard niet om een zaak aan de rechter voor te leggen. Dat is immers ons vak.


Per december 2017 ben ik dienst getreden bij SAP Letselschade Advocaten en heb ik Amsterdam verruild voor Amersfoort.

Publicaties

Een overzicht van de publicaties van Joran Wildeboer.

P.R. van der Vorst & J.R. Wildeboer, ‘De aansprakelijkheidsrisico’s van 3D-printen’, TAV 2015, 1, pag. 20-25.


P.R. van der Vorst & J.R. Wildeboer, ‘De BBr 2014; van beperkt regres naar onbeperkt regres en volledige schadevergoeding?’, Bb 2013, 68, pag. 224-226.


J.R. Wildeboer, ‘De matiging van een tussen particulieren bedongen boete’, JutD 2012, 17, pag. 16-20.


J.R. Wildeboer, ‘Kostendekkende griffierechten; een fundamentele bezuiniging?’, in: S.D. Lindenbergh & I. Tillema (red.), Fundamentele rechten en vermogensrecht, Den Haag: Boom Juridische uitgevers 2011, pag. 177-193. 


D.A. Pronk & J.R. Wildeboer, ‘De Hangmatzaak; reikwijdte en gevolgen’, in: F.T. Oldenhuis & H. Vorsselman (red.), Begrenzing van kwalitatieve aansprakelijkheid; de grenzen voorbij?, Den Haag: Boom Juridische uitgevers 2011, pag. 73-84. 


In de media
Een overzicht waar en wanneer Joran Wildeboer in de media is verschenen.

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. Ook in zaken waarbij niet direct duidelijk is of geleden schade moet worden vergoed, of door wie, maakt SAP zich sterk voor het slachtoffer. Door de jaren heen behandelden wij veel spraakmakende zaken. Vanwege deze zaken verschijnen onze advocaten regelmatig in de media. Klik hier voor een overzicht

Nevenactiviteiten

“SAP advocaten is betrokken bij de samenleving en zaken die daarin spelen. Wij vinden het belangrijk niet alleen op te komen voor individuele belangen, maar maken ons ook sterk voor kwesties waarbij grotere groepen slachtoffers betrokken zijn. De meeste van onze advocaten hebben daarom nevenfuncties naast hun werk als advocaat.

Contact

Telefoon:  033 461 30 48

E-mail:       Jr.wildeboer@sapadvocaten.nl

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.

Uw verhaal samen met ons bespreken?

Dat kan geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek delen wij graag onze kennis en overleggen we de aanpak.

Indien nodig stappen we voor u naar de rechter.