divider

Student-stage

separator

Jouw student-stage loopt je bij SAP!
Studeer je rechten? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Start je graag met theorie in de praktijk te brengen?

Een student-stage bij SAP is de ideale mogelijkheid een kijkje in onze keuken te nemen. Twee maanden lang ga je aan de slag bij ons op kantoor. Je werkt samen met gedreven advocaten en maakt kennis met diverse dossiers. Je krijgt afwisselend werk; zoals het schrijven van notities, uitzoeken van diverse materie en het voorbereiden van processtukken. Daarnaast ga je mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen.
Wekelijks woon je het jurisprudentie overleg bij en onze kantoorborrels zijn legendarisch.

Gedurende jouw stage is één van onze advocaten jouw vaste aanspreekpunt. Aan het einde van de stageperiode evalueren jullie samen jouw werk en ontwikkelingen en krijg je waardevolle feedback om je carrière verder vorm te gaan geven.

Wij bieden je een fijne leerplek, een bruto stagevergoeding en een vergoeding van reiskosten indien deze niet door je OV-kaart worden gedekt. Uiteraard ontvang je na afloop een stageverklaring.

Wil je meer weten of direct een eerste kennismaking inplannen? Je kunt contact opnemen met Linda Bremer (033-4613048 of linda.bremer@sapadvocaten.nl)

LET OP: Alle stageplaatsen tot oktober 2016 zijn reeds opgevuld. Wij hebben weer plaats vanaf oktober 2016. Als je beschikbaar bent vanaf oktober 2016 ontvangen we graag je CV, cijferlijst en overzicht van je beschikbaarheid. We zullen uiterlijk eind september 2016 bepalen wie we zullen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.